Süper Loto da bu hafta heyecan yine dorukta. Süper Loto kazanan numaralar bu hafta hangileri oldu? Süper Loto nefesleri kesmeye devam ediyor? Süper Loto bu hafta sizin yüzünüzü mü güldürdü? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? Süper Loto sonuçları ve kazananlarının belli olmasına sayılı saatler kaldı. Süper Loto bu hafta 2.5 milyon lira veriyor. Süper Loto çekilişinin yapılmasına sayılı saatler kaldı. 

Süper Loto çekilişi bu akşam. Süper Lotoda 2.5 milyon lira heyecanı var. 2 haftadır devir eden Süper Loto gişeleri doldu. Süper Loto’da büyük ikramiyenin tahmini 4 milyon lira olması bekleniyor. Süper Loto’da bu büyük ikramiye miktarı, Süper Loto oynama sayısını artırıyor. Süper Loto oynayanlar için ve oynamak isteyenler için son saatler. Sözcü gazetesi olarak Süper Loto sonuçlarını, açıklandığı vakit sizlerle paylaşacağız. Süper Loto sonuçları bu akşam haberimizde. Süper Loto sonuçlarına dair sorgulama aracı linki hemen aşağıdadır.

SÜPER LOTO SONUÇLARINI SORGULAMA ARACI

SÜPER LOTO 5 MART 2015 ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI

Milli Piyango İdaresince düzenlenen Süper Loto oyununun bu haftaki çekilişi yapıldı. Süper Loto’da, 385. haftanın kazandıran numaraları 4, 7, 19, 21, 26 ve 54 olarak belirlendi.

Süper Loto çekilişinde 6 bilen çıkmayınca, 2 milyon 451 bin 512 lira 63 kuruşluk ikramiye haftaya devretti.

Milli Piyango İdaresinden yapılan açıklamaya göre, bu haftaki çekilişte 5 bilen 80 kişi, 5 bin 57 lira seksener kuruş, 4 bilen 5 bin 57 kişi, 86 lira elli beşer kuruş, 3 bilen 103 bin 695 kişi, 7 lira yirmişer kuruş ikramiye alacak.

Bu haftaki çekilişte, 4 milyon 40 bin 423 lira 98 kuruş ikramiye dağıtıldı.

Hasılattan kamuya KDV olarak 1 milyon 148 bin 625 lira 31 kuruş, Şans Oyunları Vergisi olarak 641 bin 985 lira 17 kuruş aktarıldı.

SÜPER LOTONUN ÖZELLİKLERİ

MPİ tarafından düzenlenen Süper Loto, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca ” oyun ” olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Süper Loto çekilişi, özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

Süper Loto ikramiyelerinin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

Süper Loto ikramiyelerinin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş Süper Loto biletlerine ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

Süper Loto oyununda büyük ikramiye bilen olmadığı sürece diğer haftalara devredecektir.

Süper Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,
(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,
(6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğümüz tarafından ödenecektir.
Editör: TE Bilişim