KAYSERİ'de Bünyan Dostları Derneği tarafından 5'inci Cumhuriyet Doğa Yürüyüşü yapıldı. Cumhuriyet Bayramı haftasında yapılan doğa yürüyüşüne yaklaşık 30 doğasever katıldı.
Bünyan Mersinönü’nde başlayan doğa yürüyüşü Bünyan Vadisi, Yeni Mahalle, Elektrik Santralı ve Pınarbaşı Mesire alanı güzergahında sona erdi. Doğa yürüyüşüne katılanlar sevinçlerini kendilerini Pınarbaşı su kaynağına atarak paylaştı. Bünyan Dostları Derneği Başkanı Şener Serim, "Cumhuriyet Bayramı Haftası'nda geleneksel olarak yaptığımız doğa yürüyüşünü bu sene kamplı olarak 25-26 Ekim'de gerçekleştirdik. Mersinönü’ndeki kampımıza yaklaşık 10 arkadaşımız katıldı. Ertesi sabah da günübirlik doğaseverler ile çok güzel bir yürüyüşü tamamladık. Katılanlara teşekkür ediyor ve Cumhuriyetimizin 91'inci yılını kutluyorum" dedi.
Doğa yürüyüşüne katılan doğasever Kenan Okan Cingil de, kampa küçük oğlu ile birlikte katıldığını ve Bünyanlı olmasına rağmen Bünyan Vadisini ilk defa gördüğünü, sonbaharın güzelliklerini ailece yaşadıklarını belirterek Bünyan Dostları'na teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: dha