Akşam 00.15 sularında Bursa Orhangazi ilçesinde, İznik karayolu kavşağında meydana gelen feci kaza da 19 yaşındaki güzeller güzeli Büşra' nın sonu oldu. Bursa Orhangazi' deki kaza da Büşra Garip feci şekilde olay yerinde can verdi. Bursa Orhangazi' de bir hususi otomobil, kırmızı ışıkta geçerek, ilk bir otomobile sonra da sinyalizasyon direğine çarptı. 

H.Y. (24) idaresindeki 35 AN 9477 plakalı Otomobil, Yalova istikametinden Bursa istikametine seyir halindeyken kırmızı ışıkta geçmek istedi. 35 AN 9477 plakalı otomobil, bu esnada kavşakta dönüş yapmak isteyen Ö.S. (30) idaresindeki 34 UY 3931 plakalı otomobile çarptı. Bursa Osmangazi' deki bu kazada  otomobiller hurda haline geldi.

aracın ön koltuğunda oturmuş olan Büşra Garip, olay yerinde feci şekilde araçta sıkışarak yaşamını yitirdi. Kazada taksi şöförü Hasan Yener ağır yaralanırken, hususi otomobilin şoför yanı koltuğunda oturmuş olan ve hayatını kaybeden Büşra Garip'in babası 49 yaşındaki Hüseyin Garip ile 23 yaşındaki Çiğdem Gebelek yara aldı.
 Bursa Orhangazi' de kaza şahitlerinin ihbarı üzerine, olay yerine çok sayıda 112 hızır servis ekibi sevk edildi. Araçların içerisinde sıkışan  4 kişiye ilk müdahaleyi olay yerinde yapan sağlık ekipleri, ön koltukta bulunan Büşra Garip’in (19) hayatını kaybettiğini tespit etti. 35 AN 9477 plakalı aracın sürücüsü H.Y., 34 UY 3931 plakalı aracın sürücüsü Ö.S. ve araç içerisindeki H.G. (49) ile Ç.G. (23), ambulanslarla Orhangazi Devlet Hastanesi ile gemlik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden Büşra Garip’in cenazesi ise Orhangazi Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Orhangazi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza sonrasında olay yerine çok sayıda vatandaş akın ederken, kazada ölen Büşra Garip’in yakınları sinir krizleri geçirdi.  Kazada yaralanan sürücü H.Y.’nin durumunun ağır olduğu açıklandı. Kazada ölen Büşra Garip’in yakınları sinir krizleri geçirdi.
Editör: TE Bilişim