Bursa İnegöl' de direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü, üst geçitten alt geçide uçarak ters döndü. Yanlışlıkla üst geçide giren sürücünün  anlık paniği 5 kişinin yaralanmasına yol açtı. 

DHA' nın verilerine göre ; kaza saat 20.30 sularında Bursa - Ankara yolu üzerinde meydana geldi. Şahin Kayacı(33) yönetimindeki 16 Y 2026 plakalı otomobil, Aşağıballık Mahallesi istikametine giderken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. 3 metre yükseklikteki alt geçit girişine düşen otomobil ters döndü. Kazada otomobilde bulunan sürücü Şahin Kayacı (33) ile babası Eyüp Kayacı (67), annesi Ayşe Kayacı (60), eşi Hilal Kayacı ile çocukları Yağmur (3) ve Betül Kayacı (5) hafif şekilde yaralandılar.

Kaza yerine 112 hızır acil servis ekibi ve itfaiye ekibi sevk edildi. Araçtan çıkarılan yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Kazayı hafif yaralar ile atlatan anne ile çocukları ise kaza yerine gelen yakınları tarafından Gündüzlü köyüne götürüldü.


Editör: TE Bilişim