Tekirdağ Çorlu' da Mimar Sinan Anadolu Lisesi'nde Edebiyat öğretmeni 28 yaşındaki Lalezar Kara, tek başına yaşadığı evinde ölü bulundu. Epilepsi hastası olduğu ve bunu da herkesten sır gibi sakladığı öğrenilen Lalezar Kara'nın ölüm sebebi de Epilepsiden olduğu düşünülüyor.


Lalezar Kara'nın 2 gün edebiyat öğretmenliği yaptığı Çorlu Mimar Sinan Anadolu Lisesine gelmemesi üzerine tedirgin olan arkadaşları ve öğrenciler,polise haber vererek Lalezar Kara'nın Çorlu'da oturduğu eve baskın yaptılar. Çilingirin de dahil olduğu apartmnana girme işinde kapıyı açan öğretmen arkadaşları şok görüntüyle karşılaştılar. Çorlu İlçesi Mimar Sinan Anadolu Lisesi’nde 1,5 yıldır stajyer öğretmen olarak görev yapan Lalezar Kara’nın 24 Kasım 2014 tarihinde Öğretmenler Günü’nde düzenlenen törende yemin ederek asil öğretmenliğe adım attığı öğrenildi.

Çorlu'da öğretmenlik yapan Lalezar karanın epilepsi hastası olduğu bilinmekteydi. Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından genç öğretmenin cesedi otopsi Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.

.


Editör: TE Bilişim