Denizli Gazi Bulvarı Beşek İşhanının 5. katı dün akşam 20.00 saatlerinde liseli kızın intihar girişimi ile çalkalandı dün saatlerinde. Nalan Kaynak Lisesi öğrencisi, işhanının beşinci katında sevgilisi ile telefonda konuşmasıyla gelişti herşey. Denizli Beşek İşhanında kızın sevgilisi ile konuşması bitti, 5. kattan intihar eden genç liseli kızın hayatı da yitti. İşhanında yere çakılan kızı kurtarma çabaları fayda vermeyince,olay yerine hemen sıhhat ekipleri çağrıldı.

Kısa süre sonrasında Denizli'deki Beşek İşhanına gelen   112 sağlık ekiplerinin liseli genç için yapacak bişeyi yoktu. Bu atlayarak intihar etme girişimi ölümle sonuçlandı. Denizli Devlet Hastanesine kaldırılan genç liseli kız için yapılacak birşey kalmadı ve öldü.  Otopsisi yapılmak üzere Denizli Pamukkale Üniversitesi morguna kaldırılan genç kızın olayı duyan ailesi sinir krizleri geçirdi. 

Olayla ilgili ciddi süren polisin çalışmları da devam etmekte.  Genç yaşta canına kıyan liseli kız, belki sevgilisi ile kavga etti, ayrıldı; belki de kaldıramayacağı bir yükün altındaydı bilinmez ancak,  intihar girişimi sebebi olarak erkek arkaşı gösterildi. 
Editör: TE Bilişim