Muhammet Faruk Yargın isimli 16 yaşındaki genç erkek çocuğu, Denizli' nin Çal ilçesinde ikamet ediyordu. Muhammet Faruk Yargın haftasonu olması sebebiyle arkadaşları ile buluşmuş ve vakit geçiriyordu. Birden bire fenalaşan genç şahıs, yere yığılıp kaldı ve yanındaki arkadaşı ne olduğu bile anlayamadan Muhammet Faruk Yargın adlı genç yaşamını yitirdi. Sohbet ederken birden yere yığılıp kalarak ölmesi ailesi ve yakınlarında şok etkisi yarattı. Haberi alan ailesi sinir krizleri geçirdi. Muhammet Faruk Yargın'ın kesin ölüm sebebi ise otopsi raporunun açıklanması ile ortaya çıkacak.

Bekilli Atatürk Lisesi 10'uncu sınıf öğrencisi Muhammet Faruk Yalgın, hafta sonu tatili nedeniyle dün Çal'ın Akkent Mahallesi'ndeki ailesinin yanına geldi. Arkadaşları cep telefonuyla 112 Acil Servis ekibine durumu bildirdi.

Sevk edilen sağlık ekibi, Yalgın'ın öldüğünü belirledi. Yalgın'ın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, jandarma soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. Bilinen herhangi bir sağlık sorunu bulunmayan Yalgın'ın kalp krizi veya beyin kanamasından öldüğü sanılıyor.
Editör: TE Bilişim