Denizli de Nuriye S. isimli kadın, yaklaşık 2 sene önce nikahlı ve 2 çocuğunun babası adamdan ayrılıp, Tahsin B. adındaki kişi ile imam nikahıyla birlikte yaşamaktaydı. Denizli Pamukkale ilçesindeki hanelerinin tapusu ve borcu sebebiyle çiftin aralarında başlayan tartışmanın büyümesi sonucunda, imam nikahlı eş, Tahsin B., Nuriye S.' yi karnından bıçaklayarak öldürdü.  Denizli Pamukkale ilçesindeki TOKİ konutlarında yaşayan imam nikahlı eş Nuriye S., vücudunun çeşitli yerlerinden alıdığı bıçak darbeleri ile öldü. Cinnet geçirdiği iddia edilen eş, hiç acımadan imam nikahıyla yaşadığı kadına eziyette bulunarak vahşice öldürdü. Bıçak darbelerinin şiddeti, Denizli de yaşayan kadının olay yerinde ölmesiyle anlaşılmakta.

Bıçakladıktan sonra kaçan imam nıkahlı katili, mahalleli şikayet etmesi üzerine kaçmaya çalıştığı yol üzerinde yakalayan jandarma ekipleri de göz altına aldı. Denizli de yaşayan Nuriye S. nin eski kocasından olduğu öğrenilen 2 çocuğunun olay yerine gelmesi ile feryatlar başladı. İmam nikahlı olarak yaşayan kadının ölümü, tüm aile yakınlarının şok girmesine yol açtı. Ağıtlar yakarak ağlayan yakınları imam nikahlı eşin gerekli cezayı almasını istiyorlar. Denizli de işlenen bu kadın cinayetinin sebebinde yatan TOKİ de oturdukları dairenin borçları yüzünden satılması olarak bilinmekte.

Denizli Pamukkale' de yaşayan Nuriye S.'nin cansız bedeni kaldırıldığı Pamukkale Üniversitesi hastanesindeki otopsi sonucunda ailesine teslim edilecek. Akşam 21,00 sıralarında meydana gelen imam nikahlı eş cinayeti, Türkiye de bu ara yaşanan kadın cinayetleri vahşetlerinin de bir yenisi olarak kayıtlara geçti. 
Editör: TE Bilişim