İstanbul Eyüp günlerdir hunharca katledilen Ertuğrul Aladağ'ın ölümünü konuşmaktaydı. Eyüp Çırçır Mahallesi'ndeki eski bir gecekonduda bulunan cesedin üstünde yapılan araştırmalar; Ertuğrul Aladağ'ın balta ile lime lime doğrandığı şeklindeydi. 

Ertuğrul Aladağ Eyüp'teki taksi durağındaki arkadaşlarını hergün ziyaret eden biri idi. 2 gün yanlarına uğramaması ile hali hatrını merak eden taksicilerin bildirimi ile polis harekete geçti 

İstanbul Eyüp'teki olay yerine gelen ekipler; başlattıkları geniş çaplı operasyon ile Ertuğrul Aladağ'ı katleden caniyi aramaktaydılar. Yapılan tespitlerin ardından harekete geçen ekipler, cinayetin faili olduğun öne sürülen Dursun S saklandığı adreste gözaltına alınmasıyla soruşturma defteri kapanmış ve zanlı üzerine yoğunlaşılması ile, Eyüp'te öldürülen Ertuğrul Aladağ'ın arkadaşı olduğu belirlenmişti. 

Zanlının polise verdiği ifadesinde, Ertuğrul Aladağ’nın boş binada oturduklarını, sohbet ederken çıkan tartışma sırasında kendisine küfür ettiği için öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Zanlı, polis merkezindeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.
Editör: TE Bilişim