Balıkesir Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Çalışkan, yaşadığı talihsiz bir kaza sonucu ölümün eşiğinden kıl payı döndü. Balıkesir' de bugün yaşanan bir kazanın sonuçları gören herkesi çok korkuttu. Balıkesir' de trafikte yolculuk eden Mehmet Çalışkan isimli doktor trafikte giderken kaza yapması sonucunda bir anda dili boğazına kaçtı. Direksiyon başında nefesi giden doktorun imdadına çevredeki duyarlı vatandaşlar koştu. Doktorların vatandaşların hayatını kurtardığı alışılageldik bir durum fakat bugün vatandaşların bir doktorun hayatını kurtarması herkesi çok duygulandırdı. Vatandaşların çabaları sonucu dili boğazından çıkartılan talihsiz doktor hemen tedavi altına alındı. Balıkesir' li doktor Mehmet Çalışkan' ın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. 

Balıkesir'de otomobiliyle yaptığı kaza sonrası dili nefes borusuna kaçan doktoru çevredeki vatandaşlar kurtardı.

Edinilen bilgiye göre, eski Balıkesir İl Sağlık Eski Müdürü Dr. Mehmet Çalışkan, Anafartalar Caddesi'nde direksiyon başında fenalaştı.

Kontrolden çıkan otomobil, önce iki ağaca, ardından kaldırımdaki trafoya ve elektrik direğine çarptı. Trafo büyük bir gürültüyle patladı.

Çevredeki vatandaşlar, hava yastığının açılmasıyla otomobilinde sıkışan baygın haldeki Çalışkan'ı güçlükle araçtan çıkarttı.

Çenesi kilitlenen ve dili nefes borusunu kaçan Çalışkan, bir esnafın getirdiği kaşıkla yapılan müdahaleyle kurtarıldı.

Olay yerine çağrılan ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Dr. Mehmet Çalışkan'ın tedaviye alındığı ve sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi.

Öte yandan, kazanın ardından trafoda meydana gelen patlama nedeniyle bölgeye bir süre elektrik verilemedi.
Editör: TE Bilişim