İSTANBUL, () SEDEF Hastaları Dayanışma Derneği'nin (SHHD) sedef hastalığına dikkat çekmek için düzenlediği "Dokun Bana" fotoğraf yarışmasının sonucu 31 Ekim Cuma günü açıklanacak. Yarışmaya katılan fotoğraflar törenin gerçekleştirileceği İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul Kampüsü'nde sergilenecek.

Sedef Hastaları Dayanışma Derneği'nin organizasyonu, Novartis, Taze Fikir Reklam Ajansı ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler son sınıf öğrencilerinin desteğiyle düzenlenen, sedef hastalığı ile ilgili farkındalık yaratmayı amaçlayan "Dokun Bana" fotoğraf yarışmasının ödül töreni 31 Ekim Cuma günü gerçekleştirilecek. Yarışmaya katılan fotoğraflar ödül törenin ardından açılacak sergide 31 Ekim-15 Kasım tarihleri arasında sanat severlerle buluşacak. 

Dokun Bana fotoğraf yarışması ve sergisi “dokunmak” ana temasıyla; sevdiklerine dokunmak, hayata dokunmak, hayallere dokunmak gibi pek çok konuda, günlük hayatın içinden,yaşam ve umut dolu fotoğraflardan oluşuyor. Fotoğraf sanatçısı Muammer Yanmaz, fotoğraf Sanatçısı Mustafa Seven, İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Can Bilgili, Deri ve Zührevi Hastalıkları Uzmanı Dr. Ulviye Atılganoğlu ve Sedef Hastaları Dayanışma Derneği Üyesi Sertan Tiryaki’nin jüriliğinde seçilen fotoğraflarla, hastalığın bulaşıcı olmadığına dikkat çekmek amaçlanıyor.

Kaynak: dha