Bülent DİKTEPE/KARABÜK, () - KARABÜK Emniyet Müdürlüğü'nün, 'Her çocuk sanatçıdır' sloganıyla yürüttüğü çalışmada bir araya gelen engelli ve üstün zekalı öğrenciler, Çocuk Şube Müdürlüğü'nün bekleme salonu duvarlarını yağlı boya resimlerle renklendirdi.
Karabük Emniyet Müdürlüğü, Karabük Üniversitesi Üstün Yetenekliler Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi öğrencileri ile Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerini bir araya getirdi. Öğrenciler, Görsel Sanatlar Öğretmeni Sezen Kartal önderliğinde Çocuk Şube Müdürlüğü'nün bekleme salonu duvarlarına yağlı boya resimler yaptı. Safranbolu evleri, Karabük Demir Çelik Fabrikaları ve polisi simgeleyen motiflerden oluşan resimler, salonu güzelleştirdi. Bir hafta önce tamamlanan çalışma, Engelliler Hatfası etkinlikleri kapsamında ziyaretçilere gösterildi.
Vali Orhan Alimoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Samit Tokmak, Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Arslan, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, bazı daire müdürleri ile öğrencilerin aileleri resimleri inceledi. Vali Alimoğlu, öğrencilere teşekkür belgesi verdi ve polis şapkası hediye etti.

FOTOĞRAFLI
 

Kaynak: dha