Çorum Osmancık' ta yaşayan 3 Çocuk annesi Saadet İnal, damadının tecavüzüne uğrayıp, katledildi. 48 yaşındaki Saadet İnal isimli kadın, damadı 29 yaşındaki Lütfü Arslan' ın tecavüzüne uğramış ve sonra da boğularak hunharca katledilmişti. Kendisinden haber alamayan komşuları tarafından evinde ölü bulunan kadın ile ilgili süre gelen dava da flaş karar verildi. Lütfü Arslan tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Olay, geçen yıl 27 Mayıs’ta Çorum’un Osmancık İlçesi’ne bağlı İncesu Köyü’nde meydana geldi. 3 çocuk annesi S. İnal, kendisinden uzun süre haber alamayan komşuları tarafından evinde ölü halde bulundu. Olay yerinde inceleme yapan Jandarma, boğazında morluk, başında ise kan izleri bulunan İnal’ın ölümünden şüpheli bulduğu son görüştüğü kişiler olan damadı L.A ve arkadaşı K.D.’yi gözaltına aldı. Yapılan sorgulada suçlamaları kabul etmeyen L.A tutuklanarak cezaevine gönderilirken arkadaşı K.D. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

S. İnal’ın öldürülmesiyle ilgili tutuklanan damadın yargılanmasına bugün de devam edildi. Ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle Çorum 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada sanık L.A suçlamaları kabul etmezken, Ankara Adli Tıp Kurumu’ndan gelen raporda sanığın DNA örneklerine rastlandığı ve kadının boğularak öldürüldüğü tespit edildi. Duruşma ertelendi.


Editör: TE Bilişim