Eskişehir' de 2 gün önce vahşi köpeklerin saldırısına uğrayan Erinç Pütün' ün cansız bedeni,toprağa verildi. Erinç Pütün' ün oluşturulan otopsi raporunda, köpeklerin saldırması ve parçalaması sonucunda öldüğü kesinleşti.

Sokak köpeklerine yemek verdiği sırada saldırıya uğrayıp ölen Erinç Pütün için Mahmut Sami Ramazanoğlu Camisi'nde öğle vakti cenaze namazı kılındı.  

İngiltere'deki Leeds Üniversitesi Siyaset ve Uluslararası Çalışmalar Bölümü doktora öğrencisi 34 yaşındaki Erinç Pütün köpek saldırısında öldüğü kesinleşti. ESOGÜ Hastanesi’nde yapılan otopside Erinç Pütün’ün ‘hayvan saldırısına bağlı dış kanama sonucu yaşamını yitirdiği’ belirlendi. Erinç Pütün' ün cenaze törenine, baba Reyhan ve anne Serpil Pütün ile yakınlarının yanı sıra Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan da katıldı.

Olay sabahında ise mevkiden geçen görgü tanığı "Belgesellerde olduğu gibi köpekler kadının cesedini parçalıyordu. Taş atarak köpekleri uzaklaştırdım ve hemen polisi aradım" diyerek polise haber vermişti.




Editör: TE Bilişim