Eskişehir' den tüyler ürperten bir haber geldi. Eskişehir ilinde Erinç Pütün adlı bayan daha sağlıklı bir yaşam için sabah yürüyüşüne çıkmıştı. Erinç Pütün adlı bayan kendi mahallesi olan Batıkent Mahallesi Binay Sokağı'nda yürüyüş yapmaya başladı. 10 12 tane başı boş, saldırgan köpek sürüsü genç bayana doğru sokak ortasında koşmaya başladılar. 30 yaşındaki genç bayan çaresizce kaçmaya yeltendi fakat başarılı olamadı. Başı boş, ağzı kanlı köpekler güpegündüz sokak ortasında genç kadını parçalayarak yediler. Tarlanın orta yerinde bir sürü köpeğin bir şey yediğini gören vatandaşlar biraz daha yaklaşıp yerde yatanın bir insan olduğunu görünce koşarak emniyete haber verdiler.

Alınan bilgiye göre, Batıkent Mahallesi Binay Sokağı'nda sabah yürüyüşe çıkan kişi, tarlada çok sayıda köpeğin bir şey yediğini fark etti. Köpeklerin yanına doğru yaklaşan bu kişi, hayvanların arasında ceset görünce polis ekiplerine haber verdi.

ÇANTASI VE ELBİSELERİNDE PARÇALAR BULUNDU

Olay yerine gelen polis ekipleri, cesedin 30 yaşındaki Erinç Pütün'e ait olduğunu belirledi. Çevrede araştırma yapan ekipler, kadının çantası ve giysilerine ait parçalar buldu.

Köpekler tarafından öldürüldüğü tespit edilen Pütün'ün cesedi, otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderildiği belirtildi.
Editör: TE Bilişim