Eskişehir Bursa yolunda  geçen vatandaşa hizmet veren bir akaryakıt şirketinin sahtekarlığı gündeme girdi. Eskişehir taraflarında yol kenarındaki akaryakıt istasyonuna yapılan operasyonda OTUZ bin litre kaçak akaryakıt kıskıvrak ele geçirildi. 

Son dakika alınan bilgiye göre, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Eskişehir-Bursa karayolunda faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonunda pompalardan kaçak akaryakıtın piyasaya sürüldüğü yönünde bilgi aldı.
Polis ekipleri, kaçak yollarla yedek tank olarak kullanılan tankın iki bölmesinden birinde istenildiği zaman hizmete sunulmak üzere kaçak akaryakıtın depolandığını haber alınca hemen harekete geçti. Eskişehir'de akaryakıtın tespiti için akaryakıt istasyonunda mahkemeden alınan arama ve kazı izninin ardından akaryakıt istasyonunda çalışma yapıldı. İncelemede, yedek tank olarak kullanılan iki kısma bölündüğü, buton vasıtasıyla istendiğinde yasal istendiğinde ise kaçak akaryakıtın pompalara gönderildiği düzenek tespit edildi.
Operasyonda, 30 bin litre menşei belli olmayan akaryakıt ve ikiye bölünmüş yedek tanka el konuldu.


Editör: TE Bilişim