İslahiye Yeşilyurt Mahallesi’nde geçtiğimiz gün boğazı kesilerek öldürülmüş Ayşegül Bülbül (28 ) ile oğlu Yasin Bülbül (4) gözyaşları arasında toprağa verildi.

Hunharca katledilen anne oğulun katil zanlısı; 24 yaşındaki Mutlu Polat; jandarma tarafından yakalanmasının ardından suçunu itiraf etti. Ayşegül Bülbül' e platonik aşk beslediğini belirten zanlı, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Anne ve oğlunun acılar içinde toprağa verilmesinden sonra, cinayeti kınayan aile bireyleri de zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Ayşegül Bülbül’ün eşi Efendi Bülbül, kendi elleriyle eşi ve oğlunun mezarına toprak attı. Cenaze töreni sonrası acılı eş Efendi Bülbül şunları söyledi:
"Bunu yapanın insanlıkla alakası yok. Ya kurşuna dizilmeli ya da idam edilmelidir. Bu tip insanlar başkasının canı yakarlar. Evimin üstünü yaptıracaktım, yaşamı da buraya kadarmış. Biz birbirimize aşıktık ve severek evlendik. Benim ve eşimin kimseye zararı olmadı ama niye bu vahşet benim başıma geldi? Benim burada söylemek istediğim başımızdaki büyüğümüz kimse, idamı istiyoruz, idamı tekrar getirsinler. Bu adamın toplumda yeri ve yaşamaya hakları yok. Cinayeti işleyenin öz yeğenim Mutlu Polat olduğunu köye geldikten sonra öğrendim. Onun bunu yapacağını tahmin etmedim."



Editör: TE Bilişim