Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Gaziler Derneği üyesi 72 gaziye, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi takım elbise, ayakkabı ve kalpak hediye etti.
Denizli’nin büyükşehir olmasının ardından kurulan Pamukkale Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi anlamlı bir organizasyona imza attı. Geçen aylarda ziyaret ettiği Denizli Muharip Gaziler Derneği’ndeki gazilere, özellikle törenlerde giyilen takım elbise ve kalpak sözü veren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin verdiği sözü yerine getirdi.
Öğle saatlerinde Denizli Muharip Gaziler Derneği’ne giden Başkan Gürlesin’i burada dernek başkanı Hamdi Helvacılar ve gaziler yeni alınan takım elbiseler ve kalpaklarla karşıladı. Gaziler madalyalarını takarken, ziyaretin ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi. Pamukkale Belediyesi tarafından 72 gaziye takım elbise, ayakkabı ve kalpaktan oluşan set hediye edildiği öğrenildi.
Gazilerin değerini her zaman bildiklerini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, "Cumhuriyetimizin 9’uncu kuruluş yıldönümünde böylesine anlamlı bir etkinliğe imza attığımız için çok mutluyum. Gazilerimiz ve şehitlerimiz bizim için çok farklı ve anlamlı bir noktada. Bu kimselerin nelerle müjdelendiğini bildiğimiz için çok mutluyuz. Onlar canlarını ortaya koydular. Biz sadece kıyafet ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık.Onlara ne kadar değer verdiğimizi göstermek istedik.Gazilerimizle ilgili etkinliklerimiz devam edecek. Yakın zamanda gazilerimizi Çanakkale’ye de göndermek istiyoruz. Kıyafetleri hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Gaziler de alınan kıyafetler ve kalpaktan dolayı Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür ettiler.
Kaynak: iha