Küçücük bir kıza, ortaokul öğrencisine, Hatay' da planlanan dehşet, sağlanamadan kıskıvrak yakalandı. Hatay' ın Kırıkhan ilçesinde meydana geldiği iddia edilen olay da, başrol oyuncusu 12 yaşındaki masum kız çocuğu ve jilet zoruyla minibüse atıp, kaçırma planını sağlayamayan sapık. 19 yaşındaki A.Ş. gözüne kestirdiği ortaokul öğrencisi kızı, tartakladıktan sonra jilet ile korkutup, minibüse atmaya kalkıştı. Tecavüz girişimi sırasında ise bunu farkeden polis ekiplerince yakalandı. 
 
Hatay Gündüz Mahallesinde meydana gelen olay, kız çocuğunun okula gitmek için evden çıkması ile başladı. 12 yaşındaki kızı gözüne kestiren henüz 19 yaşındaki tesisatçı A.Ş. zorlana tecavüz edeceği sırada polise yakalandı. Hatay Gündüz mahallesinde kızın sesini duyan Hataylılar' ın polisi araması ile, ekiplerin olay yerine gelmesi arasından geçen 10 dakikai kıza bir zarar vermemesini sağladı.  Ani bir baskınla minibüsün kapılarını kıran polis, 19 yaşındaki sapığı yakalayıp, adalete teslim etti. Henüz genç aşamasına gelmeyen kız çocuğu polisleri karşısında görünce' polis amca beni kurtarın' diye haykırması, çocuğun psikolojik durumunu sergiledi. 

Hatay' da ki bu olayda ifadesi alınmak üzere karakola götürülen sapık, kıza önceden arkadaşlık teklifi ettiğini ancak kendisinin kabul etmediğini söyledi. Hatay polisinin ifadeyi almasına ek gönderildiği mahkeme tarafından da tutuklu yargılanmasına karar verildi.Kız çocuğu ise bu durumu kolay atlatması bakımından Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne götürülüp, psikolojik tedavisine başlandı. Hatay da başlamadan biten bu tecavüz olayları gibi durumlar, insanlık için büyük ilerleme. Ama ne konuda. Kişinin kendine olan hakimsizliği ve Türkiye' nin gidişatı konusunda...
Editör: TE Bilişim