Güzel yurdumun genelinde hüküm sürmekte olan, vahşice kadın öldürülme vukusu bu kez de Erzurum' da yaşandı. Kendini bilmez zanlı  kadın vahşetini abarmış olacak ki herkesin gözü önünde sokak ortasında öldürdü zavallı kadını.

Erzurum Palandöken ilçesinde bir rehabilitasyon merkezinin arka sokağında göğsünden bıçaklanmış bir kadın cesedi bulundu. Palandöken'de bir iş makinasının altına bırakılmış kadın cesedi bulunduğu ihbarını alan polis ekibi, vuku yerine geldi.  30 lu yaşlarda olduğu tahmin edilen kadın cesedinin üzerinde yapılan araştırmalar sonucunda herhangi bir kimliğe rastlanmadı. 

Olay yerine çağrılan olay yeri inceleme ekipleri, cinayet mahallinde incelemelerde bulundu. Cumhuriyet savcısının da inceleme yapmasının ardından kadının cesedi 112 Hızır Servis ekipleri tarafından Palandöken Eğitim Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis, görgü tanıklarının beyanı doğrultusunda katil zanlısının eşgaline uyan iki kişiyi yakaladı. Kadının neden ve kim tarafından öldürüldüğü araştırılıyor.
Editör: TE Bilişim