Ankara'nın Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek'ten skandal tweetler. Ankara'nın Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek geçtiğimiz yıl bugün Okmeydanı'ndan ekmek almaya gittiği sırada gezi parkı olayları sebebinden çıkan arbedenin ortasında kalıp, polisin attığı gaz fişeği kapsülü ile başından vurulup hayatını kaybeden Berkin Elvan ile alakalı olarak şoke etkisi yaratan tweetler attı. Bugün Taksim Dayanmışma tarafından Berkin Elvan'ı 1. yılında anma töreni düzenlendi. Acılı anne baba, milletvekilleri ve binlerce kişi Berkin'in dinmeyen sızısı ile sokaklara döküldü. Hatta ve hatta acılı anne Gülsüm Elvan evladının mezarı başında baygınlık geçirerek hastaneye kaldırıldı. Hangi vicdan bu yaşanlılanların karşısında lal olur orası tartışılır tabi ki... İşte Ankara'nın Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek'in attığı o tweetler.

“TAVIRLARINI TASVİP ETMİYORUM”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise, tarifsiz acılar yaşayan anne Elvan’ı hedef alan tweetler attı. Çıkış noktasıysa yine Berkin Elvan’ın defni sırasında mezarına annesinin bıraktığı bilyelerdi. Fotoğraflarla desteklediği yazısında Melih Gökçek, bilyeleri kırmızı daire içine almayı da ihmal etmedi. İşte Gökçek’in attığı tweetler:

“Berkin ölmüş ve ailesi inanılmaz acıya gark olmuştur. Ailesine başsağlığı diliyorum. Ancak ailenin ölüm sonrası tavırlarını tasvip etmiyorum. Annesinin Berkin’in mezarına bilye koyması ise manidardır. Yani çocuğunun yaptığı yanlışı tasvip eder gibidir..”
Editör: TE Bilişim