Türkiye gündemini sarsan konu kadına şiddet, gittikçe kötü bir hal almaya başladı. İstanbul Esenler'de bir adam , 2 aylık eşini boğarak ölümüne sebebiyet verdi. Sonrasında cesedinin etrafına kokmasın diye naftalin boşalttı. . Polis, Zehra Aydın cinayeti kıskançlık nedeniyle işlendiğini öne sürülen ve teslim olacağı notu bırakıp kayıplara karışan kocayı arıyor. 

Kocası, Zehra Aydın'ın cesedi üzerine, " Namusumu temizledim, yakında teslim olacağım " yazılı bir de not bıraktı. Vuku bulan olay dün akşam 19.30 sularında Esenler Davutpaşa Mahallesi 64. Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre, 35 yaşındaki üç çocuk annesi Zehra Aydın, ikinci evliliği yaptığı Sedat Aydın tarafından öldürüldü. Ailesi genç kadından haber alamayınca çilingir yardımıyla içeri girdiler ve Aydın'ın cansız bedeni ile karşılaştılar.

Polis ekipleri İstanbul Esenler' deki vuku yerinde yaptığı incelemede; Zehra Aydın'ın boğularak öldürüldüğü, cesedinin kokmaması için de çevresinin naftalinlediğini belirledi. Namus vakası olduğu sanılan açıklamayı Sedat Aydın' ın kardeşi Ramazan Aydın şok ifadeleriyle belirti. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin evdeki çalışmalarının ardından Zehra Aydın'ın cansız bedeni, İstanbul Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Sedat Aydın ise heryerde fellik fellik aranmakta.  İki ay önce evlenen çiftten Zehra Aydın' ın 3 çocuk annesi olduğu ve 2 ay önce de evlendiklri ortaya çıktı.





Editör: TE Bilişim