Antalya’ya tatil yapmak için gelen İranlı turist 48 yaşındaki Seyedjajıl Grarıbıan Lavaasanı, Köprüçay Irmağı’nda rafting yaptığı esnada bottan düşüp kafasını kayaya çarptı. Kafasını sert çarpması sonucu travma geçiren İranlı Lavaasanı, suda boğularak yaşamını yitirdi.

İranlı Seyedjajıl Grarıbıan Lavaasanı, eşi ve kızı ile birlikte tatil için Antalya’ya geldi. Seyedjajıl Grarıbıan Lavaasanı, dün rafting yapmak için Manavgat İlçesi Beşkonak Mahallesi’nde bulunan Köprüçay Irmağı’na gitti. Turist kafilesiyle birlikte rafting botuna binen Lavaasanı, ırmakta ilerlerken bottan düşerek kafasını kayaya çarptı. Olay yerinde bulunanlar tarafından sudan çıkartılan Lavaasanı’nın kafasını çarpması sonucu travma geçirdiği ve bu yüzden boğularak yaşamını yitirdiği belirlendi.

İranlı turistin cenazesi jandarma tarafından yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken eşi ve kızının otele döndüğü belirtildi. Lavaasanı’nın cenazesinin özel bir firma tarafından uçakla ülkesine gönderileceği belirtildi.
Editör: TE Bilişim