Niğde Ulukışla da yaşanan IŞİD saldırısı olayının altından fuhuş çıktı. Niğde'de yakalanan eli kanlı IŞİD üyesi davasında altta yatan sebepler kan dondurdu. Niğde Ulukışla'da 3 üyenin yakayı ele vermesinin ardından ortaya çıkan telefon kayıtlarında şok gerçekler ortalığa döküldü. Kafa kesen cani katiller fuhuşçu çıktı. Eli kanlı katiller Suriye'de kadınlara zorla fuhuş yaptırıyor. Kadınları alıp zorla REYHANLI'ya görütüp fuhuş bayağının içine sürüklüyorlar. Niğde'nin Ulukışla saldırısı sonucu yakalanan katil fuhuş ticaretçisi çıktı.Niğde Ulukışla’da, IŞİD’in 3 üyesinin saldırısı sonrası açılan dava dosyasına kadın ticaretine ilişkin çarpıcı telefon konuşmaları girdi. Kayıtlara göre, savaştan kaçan Suriyeli kadınlara Reyhanlı’da fuhuş yaptırıldığı anlaşılıyor. Hürriyet gazetesinden Dinçer Gökçe'nin haberine göre telefonda, 16 yaşındaki bir kızı Reyhanlı’daki bir doktora pazarlayan isimlerden Ahmet Yumuşak, aynı zamanda IŞİD üyelerini sınırdan Reyhanlı’ya getiren iki kişiden biri. Dosyada yer alan tapelere göre ayrıca, Yayladağı Polis Karakolu’ndaki bir memur yardımı ile Suriye’ye, patlayıcı yapımında kullanılan 50 kilogram alüminyum tozunun da geçirildiği anlaşıldı.

"KÜÇÜK YAŞTA İKİ GÜZEL KIZ"

Fuhuş pazarlığı telefonu dinlenen isimlerden sanık Ahmet Yumuşak’ın (29) konuşmaları sonrası ortaya çıktı. Yumuşak, abisi ile birlikte IŞİD üyelerini Altınözü’ne bağlı Hacıpaşa Köyü’nden, Reyhanlı merkeze 50 dolar taksi ücreti karşılığı getiren isim. Reyhanlı’da fuhuş yaptıran Suriyeli bir kadın ile temasa geçen Yumuşak, kendisine ulaşmak istediğini belirtiyor. F.K., Yumuşak ile yaptığı bir konuşmada elinde, küçük yaşta 2 güzel kızın olduğunu söylüyor.

DOKTOR DA DİNLEMEYE TAKILDI

Yumuşak da, bu konuşmadan 2 saat sonra aradığı bir kişiye söz konusu kızları pazarlarken “Zaten biri 16 yaşında, biri fazla güzel değil ama 18-19 yaşlarında” diyor. Yumuşak’ın kadın pazarlamak istediği kişilerden biri de Reyhanlı’da görev yapan bir doktor.

Yumuşak, fuhuş yaptıran F.K. isimli kadın ile yaptığı görüşme sonrası Doktor Ş.G.’ye irtibata geçiyor. Yumuşak’ın pazarlamaya çalıştığı kızlardan biri henüz 16 yaşında. Ş.G. ile Yumuşak arasında 10 dakika ara ile yapılan iki konuşmada, Doktor Ş.G., “Peki kızların geceliği kaç TL” diyor, Yumuşak’tan aldığı yanıt “400 kağıt” şeklinde oluyor.


PATLAYICI YAPIMINDA KULLANILAN ALÜMİNYUM TOZU İÇİN TÜRK POLİSİNDEN YARDIM


Dosyada çok sayıda telefon konuşması bulunan isimlerden biri de Suriye Türkmen Kitlesi isimli derneğin yöneticilerinden Ayhan Orli. Niğde savcılığını dosyasına ayırdığı Orli’nin Yayladağı Polis Merkezi Amirliği’nde görevli çok sayıda memur ile telefon konuşması bulunuyor. Dava dosyasında “Ayhan Orli’nin Antakya’ya Alüminyum tozu geçirmesi görüşmesi” başlığı ile yer alan kayıtlardan biri 21 Haziran 2014’de saat 13.13’e ait. Orli ile polisler arasında geçen bir diğer konuşmada ise, Lazkiye ve Keseb’deki sivil katliamlarına adı karışan ve El Kaide’nin bir türevi olarak görülen Ahrar-uş Şam isimli örgütün üst düzey yöneticilerinden birine ilişkin. 28 Haziran 2014 tarihli konuşmada Orli, E.Ç. ve İ.Y. ile yaptığı görüşme sonrası Ahrar-uş Şam’ın Dış İlişliler sorumlusunun Suriye’ye geçmesini sağlıyor.
Editör: TE Bilişim