Siirt’te hayretlere düşüren bir olay yaşandı. Şoka sokan olay şehirdeki özel bir hastanede vuku buldu. Mehmet ve Nurgül Kilvan çiftinin sezaryenle bebekleri dünyaya geldi. Bebek doğumun ardından yeni doğan ünitesinde radyan ısıtıcı cihazına konulup unutulunca vücudu yüzde 40 oranında yandı. Olayı duyan anne ve baba sinir krizleri geçirdi.

Siirt’te inanılması güç bir olay yaşandı. Olay şehirdeki özel bir hastanede meydana geldi. Mehmet ve Nurgül Kilvan çiftinin sezaryenle bebekleri dünyaya geldi. Bebek doğum sonrasında yeni doğan ünitesinde radyan ısıtıcı cihazına konuldu. İddialara göre bebek ısıtıcıda uzun süre bekletildi. Ve bebeğin vücudunun sağ tarafında yüzde oranında birinci ve ikinci derece yanıklar oluştu.Durum hastane personeli tarafında son anda fark edilidi.

Talihsiz bebek olaydan hemen sonra ambulansla Batman’daki özel bir hastaneye sevk edildi. Olay bundan 1 hafta yaşandı ve bebeğin tedavisine devam ediliyor.

Acı olayla ilgili konuşan Baba Mehmet Kilvan ise ihalden dolayı hastaneye dava açacaklarını ifade ederek, "Yeni Doğan Ünitesinde böyle bir ihmalin yaşanması inanılır gibi değil. Çocuğum ısıtıcıda nasıl unutulabilir. Vücudunun sağ tarafında yüzde 40 oranında yanıkların oluşmuş. Bu nedeniyle özel hastane hakkında dava açamaya hazırlanıyorum" şeklinde konuştu.



Editör: TE Bilişim