Yangın, saat 02.30 sıralarında Bağcılar Göztepe Mahallesi Papatya Sokak’ta bulunan 5 katlı bir apartamnın zemin katında meydana geldi.  İstanbul Bağcılar'da gecenin ilerleyen saatlerinde meydana gelen doğalgaz sıkışması patlaması; büyük yangına sebep olurken, Bağcılardaki mahalleli de evlerini terketti. Yürekleri ağza getiren Bağcılardaki yangın sebebi ile; insanların korkuları da dile geldi.  Bağcılar'da bir apartman girişindeki doğalgaz kutusunun sesli patlaması ile birlikte çıkan kıvılcımlar kısa sürede yangına dönüştü. 

Bağcılar, Göztepe Mahallesi, Papağan Sokak üzerinde bulunan 5 katlı apartmanın girişindeki doğalgaz kutusunda saat 01.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Doğalgaz kutusundan yükselen alevler kısa sürede binanın giriş katında bulunan tekstil atölyesine sıçradı. Bu sayede oluşan büyük maddi hasar da gündem de. İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sürdüğü sırada, olay yerine gelen atölye sahibi çaresiz bakışlarla soğutma çalışmalarını izledi. Şahıs, polis memuru ve bir arkadaşı tarafından sakinleştirmeye çalışıldı

Kısa sürede Bağcılardaki yangın mahaline gelen ekiplerin, hemen başlattığı yangın söndürme çalışmaları da geç sonuç vermesi ile yaşanılan maddi kayıbı kim ödeyeceği de sorun oldu! Küle dönen bir tekstil atölyesi ve 5 katlı apartman... Evlerimizde olan bomba doğalgaz; bir kez daha kendini gösterdi. apartman kameralarının da incelediği doğalgaz patlamasının sebebi araştırılmakta.




Editör: TE Bilişim