İstanbul TEM Otoyolu Bağcılar civarında meydana gelen trafik kazasında bir aileden 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralı olarak kayıtlara geçti.  Sabah Saatlerinde Bağcılar TEM Otoyolunda meydana gelen feci kaza da 2 kişi hayatını kaybederken, 2 yaralı da kayıtlara geçti.  Kaza, saat 05.30 sıralarında Bağcılar TEM Otoyolu Edirne istikameti İSTOÇ mevkii Güneşli Bağcılar yol ayrımında meydana geldi. Kaza da anne Çiğdem Kaçar ve kızı Tuana Kaçar olay yerinde hayatını kaybetti.  TEM Otoyolu Bağcılar mevkisinde meydana gelen kaza; Özgür Kaçar yönetimindeki 34 AR 1268 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak bariyerlere çarpması şeklinde oldu. 

Anne Çiğdem Kaçar ve kızı Tuana Kaçar olay yerinde feci şekilde can verirken, baba Özgür Kaçar ile oğlu Göktuğ Kaçar ise hafif şekilde yaralandı. İstanbul' da polis memuru olduğu öğrenilen Özgür Kaçar, yaralı olduğu halde ambulansa binmeyerek eşi ve kızının öldüğü otomobilin başından ayrılmak istemedi.

Baba Özgür Kaçar' ın karısı ve kızının cansız bedenine sarılması ile yürekleri dağladı. Yaralı Özgür Kaçar daha sonra ambulansla Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Göktuğ Kaçar ise Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırıldı.  Anne ve kızın cansız bedenleri de Bağcılar Adli Tıp Kurumunda otopsilerinin yapılmasının ardından ailesine teslim edilecek. Kaza nedeniyle Bağcılar TEM otoyolu trafiğe kapatılırken, polisin yaptığı çalışmalar sonrasında ise eski akışına döndü. 

DHA' nın verilerine göre; TEM'e bağlantı yollarında uzun araç kuyrukları oluştu; kaza yapan otomobilin yoldan çekilmesinin ardından ise trafik akışı normale döndü.

Kaçar ailesinin gece saatlerinde İstanbul Esenler'de bir yakınlarının ziyaretinden döndükleri, Özgür Kaçar'ın da İstanbul Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde polis memuru olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.
Editör: TE Bilişim