İstanbul Bahçelievler'deki evinden ateşlenen çocuğunu hastaneye götürmek üzere çıkan Bünyamin Giriklioğlu, park meselesi yüzünden çıkan tartışmada başından vuruldu. Polis, iki çocuk babası Bünyamin Giriklioğlu' nu vurduktan sonra araba ile olay yerinden kaçan şahısları hala aramakta. Olay, saat 21.00 sularında İstanbul Bahçelievler Şirinevler Kocasinan Caddesi 3. Sokak numara 12 önünde meydana geldi.

Bahçelievlerden henüz gelen haberlere göre , ateşlenen çocuğunu doktora götürmek üzere evden çıkan Bünyamin Giriklioğlu, aracının önünü kapatan araç yüzünden sokaktan çıkamadı ve aracın sahibini de aramaya başladı. Sinirden gözü dönen Bünyamin Giriklioğlu ve araç sahipleri arasında henüz bilinmeyen nedenle bir tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce saldırganların arkadaşları olay yakınındaki kıraathane den çıkıp tartışma eden iki kişinin yanına geldi. 3 el ateşten, en sonuncu darbe ile başından vurulan Bünyamin Giriklioğlu yere yığıldı. Saldırganlar ise olay yerinden kaçtı. 

Bahçelievler çevre vatandaşının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri soruşturma başlattı. Yaralı şahıs ise sıhhat ekiplerinin yaptığı ilk müdahalesinin ardından Bahçelievler Devlet Hastanesine kaldırdı. Bünyamin Giriklioğlu burada yapılan müdahalenin ardından Bakırköy Sadi Konuk eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
Ağır yaralanan Giriklioğlu’nun tedavisi sürerken kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.







Editör: TE Bilişim