Yaşlı kadının tek amacı İstanbul Beşiktaş Barbaros Bulvarından karşıdan karşıya geçmekti. Nerden bilebilirdi ki 70 yaşındaki Nuyan Erdoğan; karşıdan karşıya geçerken Cem C.' nin hakimiyetini sağladığı aracın çarpacağını.   İstanbul Beşiktaş'ta vuku bulan olay; Nuyan Erdoğan' ın karşıdan karşıya geçeceği sırada olmuştu. Saat 16.00 sularında Beşiktaş ' ta ışıkların olmadığı Barbaros Bulvarında meydana gelen olayda 70 yaşındaki emekli Fransızca Öğretmeni Nuyan Erdoğan'a araba çarpması ile, yaşlı kadın kanlar içinde yere serildi. Yaşlı eşi ve kızı da aslında onu Beşiktaş'taki evlerinde beklemekteydi. Şok haber ile Beşiktaş Barbaros Bulvarına gelip, yaşlı kadının cesedi ile karşılaşıncaya kadar her şey olağandı...

Cem C.'nin kullandığı 34 AS 0390 plakalı otomobil, Beşiktaş Barbaros Bulvarında yoldan geçmeye çalışan yaşlı kadına çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaşlı kadın beton zemine düştü. Çevredeki vatandaşlar yardım için koştu ancak kadının yaşamını yitirdiği belirlendi.  Hızlı sürücü hızını alamayarak 34 TFE 44 plakalı araca çarparak durdu. 

Yaşlı kadının öldüğü haberini alan eşi ve kızı, Barbaros Bulvarında sinir krizleri geçirirken, polis te kaza ile ilgili soruşturmalarını sürdürürken Cem C.' yi de ifadesini almak üzere karakola götürdü.




Editör: TE Bilişim