Ünlülerin Diyetisyeni Yelda Kahvecioğlu'nun İstanbul Beşiktaş' ta evinde ölü bulunması, gündeme oturdu. İstanbul Beşiktaş'ta yaşayan ünlü diyetisyen Yelda Kahvecioğlu'ndan 2 gün haber alamayan hastaları, meraktaydı. Bu mertakları ise feci sonla bitti. Çünkü Beşiktaş'taki evine yapılan baskın ile Yelda Kahvecioğlu ölü olarak bulundu. 

Yelda Kahvecioğlu'nun yakınları ve hastaları kendilerine ulaşamadıkları haberini polise iletince çilingirler eşliğinde Beşiktaş Ulus Öztopuz Caddesindeki evine gittiler. Yatakodasında gece yattıktan sonra bir daha uyanamayan Yelda Kahvecioğlu' nun ölümü ile ilgili derin bir soruşturma başlatıldı.  Kahvecioğlu' nun cesedi ise Otopsisi yapılmak üzere adli tıp kurumuna kaldırıldı. 

Sır ölümün sebebi olarak, Yelda Kahvecinin evine gelen sağlık ekipleri kalp krizi şüphesini göz önünde tutmaktalar.
Ünlülerin diyetisyeni daha önce sağlık ile ilgili bir gazete de yazılarının olduğu ve bunun üzerine de hala çalışmakta olduğu bilinmekte. 

Yelda Kahvecioğlu 'nun ölümü ile derin bir hüzne kapılan ünlüler camiası ise üzüntülerini twitter hesaplarından attıkları taziyeler ile sundular. Birlikte Çalıştıkları Demet Akalın, Ceyda Düvenci gibi ünlüler de çok üzgün olduklarını belirttiler.
Editör: TE Bilişim