İstanbul Küçükçekmece' de vuku bulan olay, herkesin kanını dondurdu. 16 yaşındaki kızın çıplak fotograflarını şantaj olarak kullanıp, tecavüz girişiminden sonra fuhuşa zorlayan sapkınlar yakalandı. 16 Yaşındaki Küçük Kıza annesinin sevgilisi önce taciz etti yetmedi tecavüz etti oda yetmezmiş gibi küçük kızı başka erkeklere pazarladı. Bu tecavüz ve zorla fuhuş vukusu Türkiye' nin gündemine oturmuşken, küçük kız psikolojik destekle ayakta durabilmekte. 

Büyükçekmece’de yaşanan olay genç kızın annesinin polise şikayette bulunması ile ortaya çıktı. İddiaya göre, Fatma Ü.’nün İran uyruklu sevgilisi küçük kızı G.U.'nun çıplak görüntülerini çekti ve ardından kıza şantaj yaparak zaman zaman cinsel tacizlerde bulundu. Durumu sonradan öğrenen anne Fatma Ü. savcılığa gidip sevgilisi hakkında suç duyurusunda bulundu.

SUÇ DUYURUSU POLİSİ HAREKETE GEÇİRDİ
Yapılan bu suç duyurusu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi. Avukat ve psikolog eşliğinde küçük kızdan bilgi alan ekipler, kızın anlattıkları ile adeta şoka uğradı. G.U.’nun sadece İran uyruklu şahsın şantajına ve cinsel istismarına uğramadığı aynı zamanda başka kişiler tarafından kaçırılarak tecavüze uğradığı ve para karşılığı fuhuş yaptırıldığı da ortaya çıktı. Kızın verdiği bilgiler doğrultusunda harekete geçen ekipler, olaya karışan ve rakam grubu alınamayan 34 GS plakalı otomobilin peşine düştü.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri, kısa sürede zanlıların izine ulaştı. Olaya karıştığı tespit edilen araç plakasınından yola çıkan polisler, aracın kiralık olduğunu belirledi. Kiralayan şahıs Serdar Ç. gözaltına alındı. Olaya karıştığı tespit edilen diğer kişiler, Murat I., 60 yaşındaki Osman N.F ve İ.A yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan 4 zanlı adliyeye sevk edildi. İran uyruklu şahsı arama çalışmaları hala devam ediyor







Editör: TE Bilişim