27 yaşındaki Leyla Çadak, eşinden ayrılmak isteyen ancak şiddete maruz kalan bir kadın. Boşanma davası açtığı eşi tarafından Pendik'te bir okulda skıştırılıp, eşi tarafından defalarca bıçaklandı. Gebze' den Pendik' e çocuklarını görmek için gelen Leyla Çadak yolda boşanma davası açtığı eşi Remzi Çadak ile karşılaştı. Eşinin tehditlerine maruz kalan Leyla Çadak; çocuklarının da okuduğu Pendik Kurtköy İlköğretim okuluna sığındı. Ancak öfkeli koca Pendik' teki okul bahçesinde kadına defalarca kez bıçağı sapladı. 

2 çocuk annesi Leyla Çadak, çocuklarını görmek için geldiği okul bahçesinde eşi tarafından aldığı bıçak darbelerini, okul bahçesindeki öğrencilerin de görmesi, büyük korku dolu anlar yaşattı. 

Okul Müdürlüğünün polis ve sıhhat ekiplerinehaber vermesi ile olay yerine gelen ekipler; olaya el koydu. 112 Sağlık Ekipleri Leyla Çadak'ı Marmara Üniversitesi Hastanesine kaldırdı. Son alınan bilgilere göre Leyla Çadak' ın durumu ciddiyetini korumakta. Eşini bıçakladıktan sonra kendine gelen Remzi Çadak ise polis ekiplerince karakolda göz altına alındı. 
Editör: TE Bilişim