İstanbul Esenyurt' ta yaşayan Seher Demir,4 yıllık lezbiyen çarpık ilişkisini Hülya Ceylan ile paylaşmaktaydı. Lezbiyen tabiriyle birlikte olan çift, geçen gün Seher Demir' in bir erkekle evlenmesine karar vermesinden sonra bitmişti. Cinnet geçiren lezbiyen sevgili Hülya Ercan kasten adam öldürme suçundan, müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı. 

Lezbiyen ilişki yaşadığı Seher Demir' i bıçaklayarak öldüren Hülya Ceylan için iyi hal indirimi ya da haksiz tahrik indirimi gibi durumların var olmayacağı kararı kesinleşti. Nisan 2014 yılında meydana gelen olayda Seher Demir bıçaklanarak öldürülmüştü. Bu zamana kadar ceza evinde olan Hülya Ceylan için karar verildi. 

Savcı Metin Şentürk, Seher Demir ve Hülya Ceylan' ın 4 senedir birlikte olduğu ve çarpık cinsel ilişki sağladığını söyledi ve ' Maktulün aynı işyerinde çalışan  E.A. ile evlenmek istediği bu konu hakında da  ailelerinin kabul ettiği maktulün bu ilişkiyi sanıktan sakladığı, bir şekilde bu ilişkiyi öğrenen zanlının, olayı hazmedemediği ve maktulle son bir kaç günde sık sık tartıştığı, olay günü de sinirlenen sanığın maktulün annesi ile beraber yaşadığı evine çağırdığı, evde sanığın beyanına göre maktulle aralarında tartışma çıktığı, sanığın sinirlendiği ve mutfaktan aldığı bıçakla maktulün üzerine yürüdüğü ve vücudunda otopsi tutanağına göre 5 adet kesici delici alet yarası ile yaraladığı ve ölümüne sebep olduğu gerekçesiyle müebbet cezası kesinleşti 

Olayı kabul eden Hülya Ceylan, Seher Demir' i 8 yerinden bıçakladığını da itiraf etti. Evlilik planını öğrenen lezbiyen sevgili kendini kaybettiğini ve Seher Demir' i evine çağırıp bıçaklamasının ardından da teslim olduğunun beyanını verdi .Eğer ki tahrik söz konusu olsaydı zanlı 10 yıl yatacaktı ancak hiç bir iyi hal ve tahrik olmadığı için müebbet haips istemi sonuçlandı.

Editör: TE Bilişim