İstanbul Fatih Sultan Mehmet Köprüsü bugün feci bir trafik kazasına ev sahipliği yaptı. FSM' de ilerleyen bir motorsikletin yaptığı kaza sonucunda, Bariyerler ve tankerin arasında kalan Motorsiklet sürücüsü ezilerek olay yerinde can verdi. An itibariyle FSM köprüsüne bakılacak olunursa, trafik durmuş durumda  ve yaklaşık olarak TEM otoyolu Altunizade- Esenyurt arasında 55 km mesafeli bir trafik duraklığı yaşanmakta. FSM' deki bu kaza, köprü girişindeki gişeleri geçtikten sonra ve saat 13.00 civarında yaşandı.

19 yaşındaki motorsiklet sürücüsü Mustafa Özgür Çakın' ın hakimiyetini sağladığı 34 KG 352 plakalı motorsiklet;Tanker ile bariyer arasında feci şekilde ezilerek öldü. Tankerin farketmemesi sonucu oluştuğu söylenen kaza; sonucu ise Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne gelen sağlık ekiplerince Mustafa Özgür Çakın' ın ölmesi ve tanker sürücüsünün ise gözaltı hapsi ile sonuçlandı.  İstanbul FSM' deki motorsiklet kazası sebebiyle trafik akışı sağlanamamakta ve şuan da bile binlerce araç TEM' de kuyrukta beklemekte. Avrupa ve Asya arası bağlantı resmen kesilmiş durumda.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsünde FSM, feci şekilde tankerin arasına sıkışan Mustafa Özgür Çakın' ın cansız bedeni savcılıktan çıktıktan sonra İstanbul Adli TıP Kurumuna kaldırıldı. Otopsisi yapılacak olan genç; sonrasında İstanbul2da ailesine teslim edilip defnedilecek.  
Editör: TE Bilişim