Günlerdir Meteorolojinin uyardığı kar ve soğuk hava, sonunda sabah saatlerinde İstanbul a giriş yaptı. İstanbulu felç eden kar yağışı, bağlantıyı sağlayan birçok otoyolu da kapattı. TEM Otoyolu, D 100 Karayolunda zor anlar geçiren halk, çareyi yürümekte buldu.
Kar yağışının en çok etkilediği alan ise trafik oldu. Bir nevi istanbul da trafik felç oldu. Hafta sonuna kadar ülkemizde etkisini gösterecek olan kar yağışı, insanları çok zor durumda bırakmaya devam ediyor. Trafiğin olmadığı metrobüs alanında  bile yolcuları araçtan indirecek gücü sahip olan olan kar yağışının insanları etkilediği diğer bir şekli ise; öğrencilerin mutluluğu. Okullara verilen tatilden mutlu olan öğrenciler, sabah saatlerinden itibaren, kendilerini karın tadını çıkarmak için dışarıya attılar.

İstanbul da Yarın Okullar Tatil

Akşam saatlerinde gelen haberlere göre, şartların gereği, olumsuz bir olay olmaması adına, yarın okullar tatil edildi. Öğrencileri sevindiren bu haberler ile bir gün daha evlerinin sefasını sürmeyi hedefleyen öğrenciler, kar topu mutluluğunu da yaşayacak


Kar, İstanbul da Yolları Kapattı.


Hava koşulları; soğuk hava, kar ve tipi şeklinde ilerlerken, İstanbul da bugün çok sayıda kaza da meydana geldi. Araç hakimiyetini kaybeden sürücüler için kazalar kaçınılmazdı. 

Sevindiren yanı ise kötü sonuçlanan bir vuku olmaması. Ancak İstanbul zaten trafiği ile meşhurken, metrobüs alanında da meydana gelen aksaklıklar, daha da felç olmasına sebebiyet verdi. Zeytinburnu - Beylikdüzü seferini yapan metrobüs, hava şartları sebebi ile ilerleyemedi. Trafiğin akmamasına dayanamayan yolcular, son olarak çareyi metrobüsten inip, yürümekte buldular. 

TEM otoyolunun da bazı kısımlardaki tıkanma, kişilerin yaşayışını aksatmasına sebep oldu. 
Yolların kayganlığı ile oluşabilecek kazalara hazırlıklı olunması gerektiği konusunda uyaran ekipler, trafikteki önlemleri arttırarak, zincir takılması yönünde kuralları sağladı






Editör: TE Bilişim