Bu kez kaza haberi Sarıyer'den elimize ulaştı. İstanbul Sarıyer' de bir yolcu halk otobüsü, yaya yoluna girdi. Feci şekilde 2 kişiyi ezip geçen halk otobüsü,arkasında çok sayıda da yaralı bıraktı. Sarıyer Tarabyaüstünde  park halindeki araçları atlayıp, yaya yoluna dalan halk otobüsünün meydan verdiği facianın sonucu kötü. 

Saat 15,30 civarlarında Sarıyer Tarabyaüstünde, Kabataş-Hacıosman güzergahında çalışan belediye otobüsü, söylenilene göre çok hızlı gitmekteydi. Ve aşırı hız sonucunda direksiyom hakimiyetini kaybedip Sarıyer'de bir vahşet yaşanmasına sebebiyet verdi. Kazanın sonucu olarak 2 kişi olay yerinde feci şekilde ezilerek öldü.8 yaralı kişinin de durumlarının pek iç açıcı olmadığı söyleniyor. Mobese kameralarına yansıyan görüntülerde halk otobüsünün ilk önce önündeki araca çarptığı ve araçla beraber sürüklenip, yaya yoluna daldığı gözlemlenmekte ve insanların yaşadığı facia ve bağırışlar dikkat çekmekte

Otobüs ve yaya yolunda bulunan yaralıların, çevre hastanelere yetiştirilmesi ile polis ekiplerinin Sarıyerdeki kaza alanında çalışmaları başladı. Polis olayın meydana geldiği Sarıyer Tarabyaüstü mevkisindeki alanı emniyet şeridi ile kapatarak gerekli çalışmalarını tamamladıktan sonra, yolu tekrardan geçitlere açtı. 

En son olarak güncel bir bilgi de İstanbul Sarıyer deki kazanın sebebi olan belediye otobüsünün sürücüsünün seyir halinde ike, kalp krizi geçirmesi ve gaz pedalın basılı kalan ayağı. 
Editör: TE Bilişim