İstanbul Selimpaşa'dan gelen haberler, yine tüyler ürperticiydi. 41 yaşındaki Şölen Doğan İstanbul Selimpaşa'da yaşadığı evde ölü olarak bulundu. Hem de feci bir vahşetin kurbanı olarak. Şölen Doğan'ın yalnız yaşadığı evinden bir süredir haber alamayan yakınlarının polise başvurması ile iğrenç gerçeklik vahşet ortaya çıktı. 41 yaşındaki Şölen Doğan başına, elleri ve ayaklarına poşet geçirilmiş olarak bulundu.  

Eve giren ekiplerce bulunan Şölen Doğan' ın cesedi üzerinde yapılacak otopsi sonucunda ne şekilde öldürüldüğü kanısına varılacak. 

Alınan haberleregöre, dün gece Selimpaşa Araptepe mevkii 3332 sokak üzerinde meydana gelen olay ile ilgili soruşturma devam ediyor. Kumburgaz'da bir veterinerde çalıştığı öğrenilen 41 yaşındaki Şölen Doğan'dan haber alamayan yakınları, durumu polise bildirdi. Polis ve çilingireşliğinde kapının açılmasıyla Doğan, elleri ve ayakları bağlı, kafasına poşet geçirilmiş vaziyette bulundu.

Olay yerine gelen sıhhat ekipleri, Şölen Doğan' ın cesedini otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna gönderdi.Şüpheli ölüm üzerine olay Yerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Ekipleri gelerek araştırmalarını sürdürdü. İstanbul Selimpaşa' da Şölen Doğan' ın ölüm sebebi ile ilgili olarak polis çalışmalarına devam etmekte. 

Türkiye ve Türkiye'm insanları hangi karanlığa doğru ne sebepten ilerliyor bilinmez ancak, Özgecanların sonu gelmeyecek gibi görünmekte.
Editör: TE Bilişim