Güzel İzmir'in Çiğli ilçesindeki Sanayi yolundaki 2. Ana Jet Üs Komutanlığı'nda,görev aldığı sıralarda 4 metre yüksekten düşen 25 yaşındaki Astsubay Kıdemli Çavuş Gökhan Yıldırım, düşmenin etkisi ile kafasını betona çarpıp ağır yaralandı. Kurtarılamayan Astsubay, şehit mertebesine ulaştı. 

Gökhan Yıldrımın cansız bedeni bugün aliesine teslim edilecek. Geçtiğimiz zamanlarda maden faciası ile gündeme gelen Manisa Soma, şimdi de şehidine ağlıyor. Baba ocağına getirilen şehit asker bugün öğle saatlerinde Avdan Mezarlığında toprağa verilecek. 
Acılı baba Yıldırım İzmir Çiğli'de görev yapan   şehit asker Gökhan Yıldırım ile ilgili yaptığı açıklamalarda 8 gündür can savaşı verdiğini; 8. günde şehitlik mertebsine ulaştığını belirtti. Bu sene evlenmek istediğinin de beyanatını veren acılı baba gözyaşlarını tutamadı.
Acı haberi tarlasında çalışırken çok büyük oğlu Ramazan Yıldırım'dan almakta olduğunu ifade eden Fahri Yıldırım, "Baba Fahri kaza yapmış' diye belirtti . Önce trafik kazası geçirdiğini sandım. Ardından, askeriyeden bir telefon geldi. Gökhan'ın hastaneye kaldırıldığını söyleyip, annesi Güler'i ve beni yanına götüreceklerini söylediler. Gittiğimizde ameliyat olmuş müşahede altına alınmıştı. Kısa zaman akabinde bizi oğlumla görüştürdüler. Daha akabinde bizleri misafirhanede ağırladılar. Geçen 27 Mart'ta yüksekten düşmüş. Sekizinci gününde ağırlaştığı ve gercekleşen müdahalelere rağmen şehit düştüğünü öğrendik. Acımız çok büyük " diye hallerini belirtti. 

Editör: TE Bilişim