İzmir Karaburun' da dün sabah saatlerinde 6 yaşındaki Cevdet Kuş' un kaybolma haberi, polis ve ekipleri harekete geçirdi. Karaburun' da dün akşam saatlerinde; İsmail Kuş ve Hülya Kuş çiftinin 6 yaşındaki çocukları Cevdet Kuş, akşam saatlerinde, annesi kardeşi ile ilgilenirken Karaburun' da ki evinden çıktı. 

Karaburun' da Kuş ailesi, çocuklarının ve köpeklerinin evde olmadığını farketti. Durumu direk jandarma ekiplerine haber verdi. Tüm köy halkı da Cevdet Kuş için seferber oldu. Cevap vermeyen Cevdet Kuş' u arama çalışmaları na AFAD ekibi de dahil oldu. Daha önce de benzer şekilde kaybolmuştu Cevdet Kuş.

Karaburun' da Cevdet Kuş' u arama çalışmalarına katıla AKUT ve AFAD ekiplerinin çalışmaları sabaha kadar sürdü ve 15 kişinin yaptığı arama kurtarma çalışması son buldu. Karaburun Sasko mevkisinde arama çalışmaları yapan heliklopter ve kara araçları, ormanlık alanda Cevdet Kuş' a ulaştılar. 6 yaşındaki Cevdet Kuş, soğuktan donmak üzere iken AKUT ve Afad ekiplerinin ortak çalışmaları neticesinde sağ olarak bulundu. Sağlık ekiplerine teslim edilen çocuğun sağlığında bir problem olmadığı ve sadece de başında hafif çiziklerin olduğu söylenmekte.
Editör: TE Bilişim