İzmir'de sevgilisi tarafından 2 ay önce öldürüldüğü ortaya çıkan Gülşen Süzen' in cesedinin araştırmaları devam ediyor. İzmir Karşıyaka'da eşinden çok önce ayrılan ve sevgilisi ile aynı evi paylaşan 45 yaşındaki Gülşen Süzen 11 Aralık günü ortadan kayboldu.  Ozamandan Bu zamana kadar ki araştırmaların hepsinin sonuçsuz kalması, polisi Gülşen Süzen üzerinde daha da yoğunlaştırdı. 3 Çocuğu olan Gülşen Süzen; ailesinin de merak edip polise başvurması üzerine yaklaşık 3 aylık bir süreçte bulunamadı. 

Polisin yoğun çalışması sonucunda öldürüldüğü ortaya çıkınca da beraber yaşadığı sevgilisi Abbas K. suçunu itiraf etti. İzmir Emniyet Müdürlüğü Cinayet Ofis Amirliği ekipleri, ''Gülşen Süzenvahşice katledilmiş. Zanlı olarak sevgilisi Abbas K., 9 Şubat Pazartesi günü İzmir Adliyesi Cumhuriyet Savcılığı'na avukatı ile beraber gelerek, Gülşen Süzen'i otomobilde boğarak öldürdükten sonra Menemen'de bir dereye atmış'' diye ailesine açıklama yaptı. 3 çocuğu ve aile büyükleri duydukları bu haber karşısında yıkılırken, bir yandan da Menemen derin bir araştırmaya açıldı. 

HER YER DİDİK DİDİK ARANMAKTA.
Polis ekipleri, katil zanlısı Abbas K.’nın cesedi bıraktığı Seyrek Mahallesi Kalkıç mevkindeki dere yatağında arama yaptı. Ancak cesede ulaşamadı. Yaklaşık 2 ay geçmesine rağmen Gülşen Süzen’in cesedinin bulunamaması, acılı aileyi ikinci defa yaraladı. Cesedin bulunmasını bekleyen aile, iddiaya göre polis ekiplerinin hava şartları nedeniyle bölgedeki arama çalışmalarına ara vermesi nedeniyle, kendi imkanlarıyla arama yapıyor. Dere yatağını boydan boya arayan aile, kızlarının cesedini bulmak için yağmur çamur demeden çabalıyor.

Ailenin isyanı da devam etmekte. Kardeşi Gülcan Bayraktar; her verilen ifadenin farklı olduğunu ve İzmir' de arama çalışmalarını kendileri sürdürdüğünü iddia ediyor. Bir yandan da Abbas K. ya tehditler savuran aile, Abbas K. buraya gelerek cesedi nasıl attıysa öyle bulacak diye konuşuyorlar. 

Gülşen Süzen' in babası da yapılan tatbikatların yetersiz olduğunu savunmakta. Ayrıca da izmir Karşıyaka ve Menderes' te hava şartları sebebiyle şöyle bir göz atılıp gidildi deniliyor. 
Aramanın yeterli olmadığını söyleyen  Gülşen Süzen’in kardeşi Murat Süzen, ’’Emniyet burada arama yapmış ama pek aranmışa benzemiyor. Sadece bu derede küçük bir alanda arama yapmış. Biz bile bu alandan daha çok arama yaptık. Bu derenin komple iş makineleri ile aranması lazım. Burası bataklık gibi bir yer. Sazlık alan. Her yerin didik didik aranması gerekiyor. Zanlı Abbas K.’nın avukatı savcılığa başvurmuş, ’ceset ortada yok, müvekkilim tutuksuz yargılansın’ diye. Hem cinayeti itiraf ediyor hem de tutuksuz yargılanmak istiyorlar. Bu nasıl iş" diyezehir zemberek açıklamalarını sundu.

Editör: TE Bilişim