Dün akşam 21.00 sıraları İzmir Konak' taki bir park vahşi bir cinayete ev sahipliği yaptı. Köpeğini gezdirmek için evden çıkan ve Konak'taki Karataş Semti Adile Naşit Parkı'na giden İsmail Alay,feci şekilde bıçaklanarak hunharca katledildi. İsmail Alay'ı bıçaklayan kişilerin belirsiz kimliğini tespit çalışmaları için İzmir Konak ve çevresinde araştırmalar sürmekte. polis İsmail Alay'ı köpeğini gezdirirken bıçaklayarak öldüren şahıslar ile ilgili derin çaplı bir araştırma başlattı.

Cinayetin yaşandığı saatlerde İzmir Konaktaki Adile Naşit Parkında bulunmakta olan kişilerin yerde yatan kişiyi görmeleri üzerine olay yerine gelen polisin çalışmalrının sürdüğü tespit edildi. İsmail Alay'ı köpeğinin gözleri önünde öldüren canilerin kim olduğu da merak konusu iken, parka gelen sıhhat ekipleri köpeğini gezdirmek içi çıkan İsmail Alay için yapılacak birşey olmadığının beyanatını verdiler. 

İzmir Konak'taki Adile Naşit Parkı ve çevresindeki kameraların incelenmesi sonucu 3 kişi olduğu belirlenen saldırganları arama çalışmaları devam ederken, İsmail Alay İzmir Adli Tıp Kurumunda yapılacak otopsi ardından ailesine teslim edilecek. Alay'ın Rottweiler cinsi 'Zeyna' isimli köpeği ise uzun süre sahibinin cansız bedenine baktı. Etraftakileri üzen bu köpeğin hareketleri yürek yakan cinstendi.

Mahalle sakinlerinden Şehmuz Kaya kendisinin de köpeğinin olduğunu ve İsmail Alay’la beraber köpeklerini gezdirdiğini ifade ederek “İsmail, efendi ve iyi bir çocuktu. Birlikte parka köpeklerimizi getirip gezdiriyorduk. Ne onunla ne de köpeğiyle bir mesele yaşamadık. Köpeği Zeyna ona çok bağlıydı ve sosyal bir köpekti, kimseye saldırmazdı. Bıçaklandığı sırada hiçbir şey yapmamış. Normalde bu köpekler sahibine ziyan verilmesine izin vermez. Öldüren şahıs hem İsmail’i hem de Zeyna’yı tanıyan biri olmalı diye düşünüyorum" şeklinde diye konuştu. İzmir Konak'ta yaşanan bu iğrenç park cinayeti ile, çocuklarımızın masumiyetleri de kirleniyor.
Editör: TE Bilişim