İstanbul Kadıköy civarında saat 14.00 sularında meydana gelen büyük patlama, herkesi korkuttu. Kadıköy Eğitim Mahallesi, Manço civarında meydana gelen patlama sebebiyle çok sayıda araç ve evde hasar oluştu. Bölgedeki park halinde olan araçlara ve çevredeki evlerin camlarının parçalanmasına sebep olan Kadıköy' deki patlamanın sebebi, hala araştırılmakta. 

Alınan bilgiler eşliğinde, patlamanın Türk Telekoma ait bir telefon kutusunda meydana geldiği duyumlar arasında. İstanbul Kadıköy' de öğle saatlerinde meydana gelen bu yükses patlama da ölü ve yaralı olmadığı söylense de, polisin konu hakkındaki çalışmaları devam etmekte. Evlerin hasarından ziyade, bir köpeğin kulübesinin yıkıldığı görüntüleri patlamadan sonra dikkat çekti. Kadıköy' de meydana gelen patlama mahali sakinlerinden Ali Söylemez ise 'korku dolu dakikaları köpeğim bile atlatamadı' diye konuştu. Kadıköy' deki patlamadan sonra olay yerine gelen Kadıköy Belediye Başkan Yardımcı Mustafa Çetinkaya; 'Türk Telekom' a ait olan kulübedeki patlamanın olma sebebi; olasılıkla kabloların gerilim güçlerinin çarpışmasıdır' şeklinde konuştu 

Kadıköy' de ki olay mahallinde bulunan vatandaşın söylediğine göre, aniden olan patlama da; aynı anda çevresindeki bütün apartmanların ve araçların hasar aldığı ve camlarının patladığı gerçeği. Olay ile ilgili detaylı açıklamalar, olay yerindeki polis ve itfaiye ekiplerinin çalışmalarını bitirmesi ardından aydınlığa kavuşacak.
Editör: TE Bilişim