Kadına şiddet konusunda zaten gergin olan halkımız, bunun bir örneğini de Adana' da sağladı. Adana' da özel bir firmada çalışan Nevzat Gönen, nişanlısı Perihan Ertürk ile bir konuda tartışırken şiddet uyguladı iddiası ortalığı karıştırdı. Adana da yaşayan nişanlı çiftin tartışmasının arkasında yatan olaylar zincirleme devam etti.  Perihan Ertürk' ü sıkıştırıp şiddet uygulayan Nevzat Gönen, nişanlısının abisine her şeyi anlatmasıyla devreye aileler girdi. 

Adana' da yaşayan Perihan Ertürk' ün abisi Ziya Ertürk, 2 dayısını da yanına alarak, Nevzat Gönen' e şiddet uyguladılar ve hastanelik ettiler. Kendisinin gücüne yettiğine şiddet uygulayan nişanlı ise hastanelik oldu. Olay ile ilgili açıklama beklenen nişanlı çiftin abisi ' kadına şiddet konusunda çok hassasız,uzanan elleri kırarız ve kırdıkta' diye tehditvari açıklamasını yaptı.

Adana' da düğün tarihinde belirsizlik yaşayan çiftin tartışması kadına şiddet yönüne doğru eğilim gösterdi. Durumu abisi Ziya Ertürk' e anlatmasından sonra olay başladı. Abi ve dayılar, Nevzat Gönen' i konuşmak için Adana Yüreğir ilçesindeki Yamaçlı mahallesine çağırdılar. Geldiği gibi portakal bahçesine atılan Nevzat Gönen ise hastanelik oldu.  Demir ve sopalarla yapılan işkence ile kadına şiddete şiddetle karşılık verdiler. Adana Devlet Hastanesine götürülen Nevzat Gönen, beyin hastalıkları bölümünde tedavi edilmekte. 


Polisin olayı haber alması ardından; Abi Ziya Ertürk ve dayılar; Latif ve Osman Demirtaş aranan isim oldu. Sorguları tamamlanan 3 kişi şuan gözaltındalar ve kadına şiddet konusunda çok hassasız, buna izin veremezdik, göz dağı vermek için bu yolu seçtik' şeklinde ifade verdiler. 
Editör: TE Bilişim