Bu insanlık nereye gidiyor, kadın şiddeti, vahşeti derken şimdi de zavallı bir köpek canice katledildi. Hem de araba çarpması filan değil, tamamiyle ayaklarından kesilmiş ve derisi yüzülmüş köpek ceseti. Bu ayıbı işleyenler kim? Ya da neden böyle bir vahşete başvurulur ki? Kahramanmaraş Viranşehir ilçesinde gece saatlerinde yolun ortasına atılmış olarak bulunan ve elleri ayakları kesilmiş ardından da derisi yüzülmüş olan köpek yavrusu, tüm hayvan severleri üzdüğü gibi Türkiye' yi de üzdü ve nereye gidiyoruz dedirtti. 

Kahramanmaraş' taki derisi yüzülmüş köpek vahşetini yapan hangi cani ise bulunup cezasının verilmesi mahalle sakinlerinin tek istediği. Hangi Canı yaptı dedirten derisi yüzülmüş köpeğe, Viranşehir de karşılaşıldı. Ve derisi yüzülmüş köpek vahşeti insanlığa verilen önem de yok artık dedirtti. 

Eski PTT caddesi Viranşehir gazetesi önünde işlenen bu cinayet ile ilgili polis araştırma yapmakta, köpek te olsa böyle bir vahşetin kimin yaptığını belirleme çalışmaları da tam gaz ilerlemekte. 
Editör: TE Bilişim