Kahramanmaraş Ertuğrul Gazi Mahallesine yaşayan fabrika işçisi 37 yaşındaki Alparslan Ö.; iş arkadaşı Remzi P. ile eşi 31 yaşındaki Sebiha Ö. ve 3 çocuğunu evinde bıçakla rehin aldı. Sarhoş olduğu söylenilen Alparslan Ö.; olay yerine gelen polislere bir türlü tepki vermemekteydi. Ve zanlının bir anlık hatasından faydalanan polisler, etkisiz hale getirdikten sonra, olaya el koydu. Arkadaşı Remzi P.' yi defalarca bıçaklayan zanlının yakalanmasının ardından; hastaneye zor yetiştirilen ağır yaralı arkadaşının da durumunun kritik olduğu haberleri alındı.
Olay, dün gece saatlerindeKahramanmaraş Ertuğrul Gazi Mahallesi'nde meydana geldi.Bölgeden alınan haberlere göre, tekstil fabrikasında işçi olarak çalışan 3 çocuk babası Alparslan Ö.; iş arkadaşı Remzi P. ile Mercimektepe'de bir mekanda alkol aldı. Alparslan Ö., daha sonra evli ve 3 çocuk babası arkadaşı Remzi P. ile birlikte Ertuğrul Gazi Mahallesi 25'inci sokaktaki evine gitti.

Alparslan Ö., Kahramanmaraştaki evlerinde, eşi Sebiha Ö. ve 3 çocuğunu bıçakla rehin aldı. Alparslan Ö., bıçakla saldırdığı arkadaşı Remzi P.'nin çığlık seslerini duyarak eve giden yakınları da zanlıyı sakinleştirmeye yetmedi. Alparslan Ö.'yü ikna edemeyen yakınlarıi polisten yardım istedi. Olay yerine gelen polislerde ilk 1 saat ikna çabaları için uğraşsa da başarılı olamadı.
Başarılı olamayan polis operasyona karar verdi. Kahramanmaraş Ertuğrul Gazi Mahallesini emniyet şeridi ile kapattıktan sonra uzun namlulu silahlarla harekata geçen polis memurları, olaya el koydu. İçeriye girdiklerinde ise yaralı olan kişiye sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra hastaneye kaldırıldı. Emniyete götürülen Kahramanmaraş'lı Alparslan Ö., ceza evine girdi. Bu olayın böyle sonuçlanmasının sebebi, eşi olarak düşünülse de zanlının vereceği ifadeler çok büyük önem arz etmekte!




Editör: TE Bilişim