Kastamonu Araç İlçesi, kafa kafaya çarpışan 2 otomobili konuşmakta. Sonucu ağır hasarlarla atlatılan Kastamonu'daki kaza da DÖRT kişi öldü 2 kişi de ağır yaralı olarak hastaneye sevkedildi. Gece saat 01,00 civarında Kastamonu Karabük yolu, Araç ilçesi sınırında iki aracın birbirine toslaması şetabiriyle olan kaza 4 kişiye mezar oldu. 

Karabük'den Kastamonu yönüne giden Muammer Ceylan yönetimindeki 37 PV 211 plakalı otomobil, karşıdan gelen ve sürücüsü belirlenemeyen 37 KC 639 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada, Kastamonu yönünden gelen otomobilde bulunan Aydın Karaahmetoğlu, Melek Karaahmetoğlu, Hadime Boynukısa, Ali Boynukısa öldü. Kastamonu yönünden gelen otomobilde bulunan Aydın Karaahmetoğlu, Melek Karaahmetoğlu, Hadime Boynukısa, Ali Boynukısa öldü. Boynukısa çiftinin 16 aylık çocukları Elif Nur Boynukısa ile diğer aracın sürücüsü Muammer Ceylan ise ağır yaralandı.

Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Elif Nur Boynukısa, ilk tedavi ardından Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Muammer Ceylan yoğun bakımda tedavi altına alındı. 

Araç İlçesindek kazada sıkışarak feci şekilde can veren 4 kişinin cesetleri itfaiye ekiplerinin zor zahmet çalışmaları ile çıkartılırken, Kastamonu Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Polisin Kastamonu'daki feci kaza ile ilgili soruşturması sürmekte.

Kastamonu'ya bağlı Araç ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi feci şekilde can verdi ve 2 kişide ağır yaralı olarak hastaneye sevkedildi.


Editör: TE Bilişim