Kastamonu'da bugün gece yarısı saatlerinde 01:30 sularında feci bir kaza meydana geldi. Kastamonu-Karabük yolunun Araç İlçesi'nde adeta bir can pazarı yaşandı. Sürücü Muammer Ceylan kontrolündeki 37 PV 211 plakalı vesayet, 37 KC 639 plakalı sürücüsü belirsiz bir araç ile kafa kafaya çarpıştı. Yaşanan bu feci, katliam diyebileceğimiz kaza da 4 şahıs hayatını kaybetti. Olay yerinden yaralı halde acilen hastaneye kaldırılan 1 yaşındaki Elif Nur Boynıkısa ise kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Kazada Muammer Ceylan yönetimindeki 37 PV 211 plakalı otomobil, karşıdan gelen ve sürücüsü belirlenemeyen 37 KC 639 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada, Aydın Karaahmetoğlu, Melek Karaahmetoğlu, Hadime Boynukısa, Ali Boynukısa öldü. Elif Nur Boynukısa ile diğer aracın sürücüsü Muammer Ceylan ise ağır yaralandı.
Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Elif Nur Boynukısa, ilk tedavi ardından Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Muammer Ceylan yoğun bakımda tedavi altına alındı.
Hurdaya dönen araçta sıkışan ölenlerin cesetleri, ekiplerin çalışması sonucu güçlükle çıkarılarak aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı


ELİF NUR BEBEK DE HAYATINI KAYBETTİ

Kastamonu'nun Araç İlçesi'nde 4 kişinin yaşamını yitirdiği trafik kazasında ağır yaralanan 2 kişiden birisi olan 16 aylık Elif Nur Boynukısa, sevk edildiği Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşam mücadelesini kaybetti. Elif Nur'un hayatını kaybetmesi ile birlikte kazada ölü sayısı 5'e yükseldi.
Editör: TE Bilişim