Ahmet ERTAN/EDREMİT (Balıkesir), ()- BALIKESIR'in Edremit ilçesinde, 8 gündür kayıp olan 66 yaşındaki alzheimer hastası Mustafa Şahin'in cesedi bulundu.

Altınoluk Mahallesi'nde evinden, geçen 21 Eylül'de kapıyı açık bulunca kimseye haber vermeden çıkan 66 yaşındaki Mustafa Şahin'den haber alamayan yakınları, durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma, iki çocuk babası, işçi emeklisi Şahin'in bulunması için AKUT ekiplerinden de yardım istedi. Edremit İlçe Jandarma Komutanlığı'nın özel eğitimli iz takip köpeği "Üzüm" de aramalara katıldı. 5 gün süren arama çalışmaları sonuç vermeyince Jandarma ve AKUT ekipleri, arama-kurtarma çalışmalarını sonlandırdı.

Bugün saat 11.00 sıralarında Şahin'in evine yaklaşık 6 kilometre mesafedeki Doyran Köyü'nden acı haber geldi. Şahin'in cesedinin köylüler tarafından ormanlık alanda bulunduğu haberi yakınlarını yasa boğdu. Üzerinde herhangi bir kesici ve delici alet yarası bulunmayan Şahin'in cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Jandarmanın, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

FOTOĞRAF

 

Kaynak: dha