Hatay' da bir vatandaş, kebap siparişi verip evinde kağıt kebabını yedikten sonra şiddetli karın ağrısı şikayeti ile hastaneye gitti. Doktorların muayenesi sonucu şoke eden gelişme ortaya çıktı. Kağıt kebabı yiyeyim diyen vatandaş az kalsın canından oluyordu. Traş olduğu masada kebap yiyen adamın bağırsaklarında jilet çıktı. Doktorlaar tarafından yapılan cerrahi müdahalenin ardından jilet adamın bağırsaklarından çıkartıldı. İbrahim Aslan adlı vatandaş yemek yiyeyim derken canından olacaktı. Jilet yutan adam ölümün kıyısından döndü.

Hatay 'da evine sipariş ettiği kağıt kebabını yedikten sonra karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden kişinin bağırsağında tespit edilen jilet, operasyonla çıkarıldı.

Merkez Antakya ilçesinde özel bir hastanede tedavisi süren 69 yaşındaki İbrahim Arslan, geçen hafta evinde sakal tıraşı olduktan sonra traş malzemelerini masada bıraktığını anlattı.

Hatay'da evine sipariş ettiği kağıt kebabını yedikten sonra karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden kişinin bağırsağında tespit edilen jilet, operasyonla çıkarıldı.

Antakya' da özel bir hastanede tedavisi süren 69 yaşındaki İbrahim Arslan, geçen hafta evinde sakal tıraşı olduktan sonra traş malzemelerini masada bıraktığını anlattı.
Editör: TE Bilişim