Kırklareli Lüleburgaz ilçesinde Meslek Yüksek Okulu 2. sınıf  talebesi 20 yaşındaki Ramazan Çelik, evinde ölü olarak bulundu. Hem de kaderi ile değil, peşindeki cani katilleri onun boğazından kesilmiş halde oturduğu öğrenci evinde bırakıp kaçtılar. Kırklareli Lüleburgaz'da Meslek Yüksek Okulu öğrencisi neden ve ne zaman hunharca öldürüldüğü hakkında yetkililer henüz bilgi vermedi. Ancak olay ile ilgili 3 üniversite öğrencisi arkadaşının göz altına alındığı haberleri duyuldu.  Boynundan bıçaklanan Ramazan Çelik' ten bir kaç gündür haber alamayan yakınları, polis ekiplerine haber verdiler. 

Bu sabah Gündoğdu Mahallesi Işık sokaktaki evine polis ekipleri çilingir yardımıyla girdi ve o şok edici görüntüyle karşılaştılar. Karşılarında üniversite öğrencisi boynundan bıçaklanmış ve ölşü halde yatmaktaydı. Yapılan incelemede ellerinde de kesikler olduğu tespit edilen Ramazan Çelik'in cesedi savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

RAMAZAN ÇELİK' İ ARKADAŞLARI ÖLDÜRMÜŞ OLABİLİR.

Kırklareli Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü Ramazan Çelik’in ölümüyle ilgili başlattığı soruşturmada, yine üniversite öğrencisi olduğu belirtilen arkadaşları H.Ç., C.T. ve M.K.’yı gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen öğrenciler ifadeleri için Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Kırklareli Lüleburgaz'da Ramazan Çelik' in boynundan bıçaklanarak öldürülmesinde 3 kişinin etkisinin olabileceği düşüncesi ile gözaltınan alınan öğrenciler, her nekadar suçlarını inkar etseler de Ramazan Çelik' in yalnız yaşadığı evdeki bazı bulunan işaretler hepsi 3 öğrenciyi göstermekte. Öğrenciler üniversitelere okumaya gidiyor. Böyle bir katil olma çabasına girmek te ne?

Editör: TE Bilişim